iklan

JANGAN TAK PERCAYA SAKSIKAN SENDIRI SAYA YANG MELAKUKANNYA

JANGAN TAK PERCAYA SAKSIKAN SENDIRI SAYA YANG MELAKUKANNYA

HUBUNGI 019 7647262

JANGAN TAK PERCAYA ,JANGAN MEMBUANG MASA, JANGAN SAMPAHKAN WANG ANDA,BUKTIKAN PADA DIRI ANDA,TAK PERLU SENAMAN YANG BERAT PROGRAM PERLANGSINGAN YANG BERBALOI MENGIKUT KEMAMPUAN ANDA BERGANTUNG BERAPA BERAT YANG INGIN ANDA KURANGKAN MAMPU UNTUK SEMUA TAK KIRA KAYA ATAU MISKIN, LIHATLAH SAYA...HUBUNGI SEKARANG PAKAR PERUNDING KAMI AKAN KUNJUNGI TEMPAT ANDA

SETIAP 1 KG LEMAK YANG ANDA BUANG TOTALIFE AKAN MEMBAYAR RM 100.00 SEGERA SEBELUM 15 JULY 2011

SLIMMING CONTEST PICC KUALA LUMPUR

SLIMMING CONTEST PICC KUALA LUMPUR
SLIMMING CHAMPION

1st RUNNER UP

1st RUNNER UP
SLIMMING CONTEST TICC TAIWAN

TICC TAIWAN

TICC TAIWAN
INTERNATIONAL SLIMMING CONTEST

ROSLINDA SEBELUM


KONGSILAH SERBA SEDIKIT PERIHAL DIRI KIRANYA SUDI

Selepas melahirkan anak badan saya telah gemuk sehingga berat mencecah 80kg, saya merasa sakit kaki sakit pinggang dan sakit di belakang bermacam macam produk perlangsingan dipasaran telah saya cuba hasilnya amat mengecewakan saya telah di perkenalkan oleh seorang pelangan di pusat kecantikan saya. pada mulanya keyakin terhadap produk tersebut tidak begitu menarik hati saya .tapi setelah beberapa minggu saya lihat kawan saya telah menurunkan berat badannya sehingga 12kg ia amat menakjubkan .tanpa berfikir lama saya pun mencubanya .alhamdulilah hanya dalam masa 12 minggu berat badan saya telah berkurangan sehingga 28kg. dan segala sakit-sakit sudah tiada lagi. pada ketika itu tiada siapa yang dapat merasakan bertapa gembiranya saya. Setelah berat badan yang saya idamkan tercapai ,saya telah memasuki pertandingan perlangsingan badan peringkat negeri JOHOR dan telah terpilih kepertandingan kebangsaan di PICC Putrajaya KUALA LUMPUR .ohhhhhh macam tak percaya saya telah dinobatkan sebagai champion,telah menerima hadiah tropi dan juga wang tunai sebanyak RM 3,000.00 serta bermacammacam hadiah telah saya dapat.bukan kata gembira pada saat itu,tapi air mata yang mengalir kerana selama ini keluarga kawan kawan sering mengejek saya dengan bermacam gelaran .Belum pun habis kegembiraan yang saya rasai hanya beberapa bulan selepas dinobatkan sebagai slimming champion kebangsaan saya telah diberitahu akan mewakili Malaysia keperingkat antarabangsa di TAIWAN.satu lagi kejutan yang tak dapat saya bayangkan kalu nak tahu seterusnya hubungi saya sekiranya ada masa kelapangan anda .kalau anda tidak percaya boleh berjumpa saya terus di NUR ARRISA saloon pada bila bila masa....ada masa sambung ceta lagi salam...

KECANTIKAN

Falsafah Kesihatan

Kesihatan adalah asas bagi kerjaya dan nyawa serta merupakan milikan yang paling berharga dalam seumur hidup kita. “Rawatan yang canggih” bukan lagi menjadi matlamat utama dalam bidang perubatan, sebaliknya para pakar perubatan kini menekankan cara-cara untuk membolehkan manusia hidup dengan lebih sihat. Masalah penyakit yang dihadapi oleh manusia tidak pernah ditangani sepenuhnya, sesungguhpun teknologi perubatan telah berkembang maju. Pengumpulan toksin dalam badan yang mengakibatkan ketidaknormalan fungsi fisiologi serta persekitaran yang dicemar teruk adalah punca yang menyebabkan penurunan kualiti hidup dan peningkatan kes-kes penyakit kronik dalam masyarakat kita. Oleh itu, falsafah kesihatan Totalife menekankan “Konsep Pembersihan dan Pemeliharaan”, iaitu kita perlu menyingkirkan toksin dalam tubuh, di samping membekalkan nutrien yang seimbang untuk memperbaiki dan mengekalkan kesihatan tubuh.


Kualiti Produk yang Unggul

Produk Totalife adalah hasilan di bawah penyelidikan yang meluas dan sistem kawalan kualiti yang ketat. Kita berpegang teguh dalam jaminan untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi bagi semua siri produk kita, iaitu Siri Pelangsingan Badan, Siri Penjagaan Kesihatan, Siri Penjagaan Kecantikan, Siri Purifikasi dan Siri Peralatan Rumah. Keunggulan produk kita adalah tidak dapat ditandingi dalam pasaran yang penuh persaingan.

OBESITI

Siri Pelangsingan Badan Membolehkan Anda Melawan Obesiti

Obesiti merupakan “musuh rasmi” bagi semua orang. Fenomena obesiti ini merupakan penyebab kepada pelbagai jenis penyakit di dunia global. Antara penyakit-penyakit yang berpunca daripada obesiti adalah tekanan darah tinggi, penyakit kencing manis, penyakit koronari, strok dan sebagainya. Selain menjejaskan kesihatan fizikal, penampilan luaran yang gemuk turut menyumbang kepada rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan di kalangan kaum obesiti.

Antara faktor-faktor yang mendorong kepada masalah obesiti ini termasuk gaya hidup, keturunan serta kesan sampingan penyalahgunaan ubat-ubatan. Namun, pengambilan makanan yang tinggi kalori serta amalan gaya hidup yang sedantari merupakan punca utama. Untuk melangsingkan badan dengan cara yang effisien dan sihat, antara prinsip-prinsip yang harus dititikberat adalah:

1. Mengambil makanan yang berkalori rendah
2. Mengambil makanan yang bernutrien seimbang
3. Melakukan senaman yang mencukupi

Risiko kesihatan

Sekiranya berat badan anda bertambah, pelbagai keadaan serta masalah boleh berlaku, antaranya ialah: