iklan

JANGAN TAK PERCAYA SAKSIKAN SENDIRI SAYA YANG MELAKUKANNYA

JANGAN TAK PERCAYA SAKSIKAN SENDIRI SAYA YANG MELAKUKANNYA

HUBUNGI 019 7647262

JANGAN TAK PERCAYA ,JANGAN MEMBUANG MASA, JANGAN SAMPAHKAN WANG ANDA,BUKTIKAN PADA DIRI ANDA,TAK PERLU SENAMAN YANG BERAT PROGRAM PERLANGSINGAN YANG BERBALOI MENGIKUT KEMAMPUAN ANDA BERGANTUNG BERAPA BERAT YANG INGIN ANDA KURANGKAN MAMPU UNTUK SEMUA TAK KIRA KAYA ATAU MISKIN, LIHATLAH SAYA...HUBUNGI SEKARANG PAKAR PERUNDING KAMI AKAN KUNJUNGI TEMPAT ANDA

SETIAP 1 KG LEMAK YANG ANDA BUANG TOTALIFE AKAN MEMBAYAR RM 100.00 SEGERA SEBELUM 15 JULY 2011

SLIMMING CONTEST PICC KUALA LUMPUR

SLIMMING CONTEST PICC KUALA LUMPUR
SLIMMING CHAMPION

1st RUNNER UP

1st RUNNER UP
SLIMMING CONTEST TICC TAIWAN

TICC TAIWAN

TICC TAIWAN
INTERNATIONAL SLIMMING CONTEST

Sabtu, 12 Februari 2011

APA ITU TOTALIFE


Totalife bermaksud hidup yang sempurna tidak kira kesihatan dari segi fizikal, mental mahupun kewangan. Kami beraspirasi mempromosi kerjaya yang berorientasikan gaya hidup yang sempurna melalui semangat harmoni, alam sekitar, kasih saying dan cinta akan alam semulajadi. Totalife mampu membawa kejayaan kepada mereka yang berkemampuan dan kekayaan kepada mereka yang berdedikasi. Totalife membolehkan semua individu memiliki kebenaran, kemurahan hati, kecantikkan dan kasih saying.
__________________________________________________________________________

Kesihatan Fizikal

Badan yang sihat merupakan asas kehidupan. Namun begitu, kita hidup dalam persekitaran makro yang mengandungi banyak faktor yang mengancam kesihatan. Oleh itu, kesihatan orang ramai semakin terancam, malah bilangan individu yang benar-benar sihat turut berkurang. Majoriti orang ramai berada dalam keadaan separa-sihat, di mana sekiranya dijaga baik, mereka akan kembali sihat. Namun begitu, mereka juga mungkin akan menghidapi penyakit. Cara terbaik untuk berada dalam keadaan sihat ialah menyingkirkan sisa toksik dari badan terlebih dahulu sebelum mengambil produk supplemen. Dengan itu, barulah badan kita akan menyerap nutrien-nutrien dengan efektif. Falsafah penyembuhan Totalife ialah purifikasi dan pemulihan untuk mengembalikan tenaga dalam badan. Siri produk ini meliputi pelangsingan badan, kesihatan, kecantikkan dan purifikasi bagi meningkatkan kesihatan, mencegah penyakit dan melambatkan penuaan.
__________________________________________________________________________

Kesihatan Mental

Semenjak penubuhannya, Totalife bukan sahaja telah banyak membantu ramai orang mengatasi masalah obesiti dan memperolehi kesihatan melalui produk yang berkualiti tinggi, malah kami juga menyediakan satu platform untuk mereka berkongsi kegembiraan setelah berjaya memperoleh bentuk badan yang cantik. Di samping itu, Totalife turut mengadakan Majlis Pengiktirafan Pencapaian yang menghargai dan mengiktiraf pencapaian rakan niaga kami. Selama ini, Totalife telah mengadakan pelbagai latihan kepada rakan niaga kami bagi memupuk semangat dan sikap positif dalam diri mereka. Selain itu, kami turut mengadakan seminar di luar negara sebanyak dua kali setahun. Rakan niaga sering menanti dan menyambut baik ketibaan seminar ini yang mengiktiraf pencapaian mereka serta memberi peluang kepada mereka untuk meluaskan pandangan dan merehatkan minda. Totalife mempunyai komitmen yang tinggi untuk meningkatkan kesihatan mental rakan niaga melalui majlis pengiktirafan, latihan dan seminar lawatan.
__________________________________________________________________________

Status Kewangan yang Sihat

Walaupun wang bukan segala-galanya, kita tidak boleh menafikan bahawa wang membolehkan kita hidup dengan selesa. Oleh itu, Totalife percaya bahawa selain daripada kesihatan fizikal dan mental, status kewangan yang sihat turut merupakan sebahagian daripada kehidupan yang sempurna. Pelan insentif kami yang adil dan lutsinar membolehkan semua rakan niaga yang berdedikasi mempunyai peluang yang sama untuk berjaya. Pelan ini mempunyai enam peringkat pendapatan dan dua peringkat kebajikan yang membawa pendapatan yang lumayan. Totalife memegang konsep penyebaran multi-saluran yang amat berbeza dengan skema pemasaran multi-peringkat yang tradisional. Dengan ini, Totalife telah berjaya menubuhkan empayar pelangsingan badan. Para rakan niaga Totalife bersetuju bahawa penyebaran-multi saluran merupakan alatan yang mampu meluaskan rangkaian dan meningkatkan pencapaian perniagaan mereka.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

KECANTIKAN

Falsafah Kesihatan

Kesihatan adalah asas bagi kerjaya dan nyawa serta merupakan milikan yang paling berharga dalam seumur hidup kita. “Rawatan yang canggih” bukan lagi menjadi matlamat utama dalam bidang perubatan, sebaliknya para pakar perubatan kini menekankan cara-cara untuk membolehkan manusia hidup dengan lebih sihat. Masalah penyakit yang dihadapi oleh manusia tidak pernah ditangani sepenuhnya, sesungguhpun teknologi perubatan telah berkembang maju. Pengumpulan toksin dalam badan yang mengakibatkan ketidaknormalan fungsi fisiologi serta persekitaran yang dicemar teruk adalah punca yang menyebabkan penurunan kualiti hidup dan peningkatan kes-kes penyakit kronik dalam masyarakat kita. Oleh itu, falsafah kesihatan Totalife menekankan “Konsep Pembersihan dan Pemeliharaan”, iaitu kita perlu menyingkirkan toksin dalam tubuh, di samping membekalkan nutrien yang seimbang untuk memperbaiki dan mengekalkan kesihatan tubuh.


Kualiti Produk yang Unggul

Produk Totalife adalah hasilan di bawah penyelidikan yang meluas dan sistem kawalan kualiti yang ketat. Kita berpegang teguh dalam jaminan untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi bagi semua siri produk kita, iaitu Siri Pelangsingan Badan, Siri Penjagaan Kesihatan, Siri Penjagaan Kecantikan, Siri Purifikasi dan Siri Peralatan Rumah. Keunggulan produk kita adalah tidak dapat ditandingi dalam pasaran yang penuh persaingan.

OBESITI

Siri Pelangsingan Badan Membolehkan Anda Melawan Obesiti

Obesiti merupakan “musuh rasmi” bagi semua orang. Fenomena obesiti ini merupakan penyebab kepada pelbagai jenis penyakit di dunia global. Antara penyakit-penyakit yang berpunca daripada obesiti adalah tekanan darah tinggi, penyakit kencing manis, penyakit koronari, strok dan sebagainya. Selain menjejaskan kesihatan fizikal, penampilan luaran yang gemuk turut menyumbang kepada rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan di kalangan kaum obesiti.

Antara faktor-faktor yang mendorong kepada masalah obesiti ini termasuk gaya hidup, keturunan serta kesan sampingan penyalahgunaan ubat-ubatan. Namun, pengambilan makanan yang tinggi kalori serta amalan gaya hidup yang sedantari merupakan punca utama. Untuk melangsingkan badan dengan cara yang effisien dan sihat, antara prinsip-prinsip yang harus dititikberat adalah:

1. Mengambil makanan yang berkalori rendah
2. Mengambil makanan yang bernutrien seimbang
3. Melakukan senaman yang mencukupi

Risiko kesihatan

Sekiranya berat badan anda bertambah, pelbagai keadaan serta masalah boleh berlaku, antaranya ialah: